CONTACTLENZEN

Ook daarvoor kunt u bij ons terecht

Contactlenzen

Ook voor contactlenzen kunt u bij Wetzel, Optiek, Optomterie & Horen terecht. Wij leveren uit een breed scala van merken de beste contactlenzen voor uw ogen. Aan het leveren van contactlenzen gaat altijd een uitgebreid onderzoek vooraf, om samen met u tot de juiste keuze te komen.

anvc

Zachte contactlenzen

Zachte contactlenzen worden gemaakt van kunststoffen die gemakkelijk traanvocht aan zich binden. Hierdoor is de dunne, flexibele lens geschikt om plezierig te dragen. De nieuwste ontwikkeling op het gebied van zachte contactlenzen is de zogeheten silicone hydrogel contactlens met een zeer grote zuurstofdoorlaatbaarheid en een hoog draagcomfort. Zelfs permanent dragen, dag en nacht, behoort tot de mogelijkheden. Zachte contactlenzen zijn nagenoeg voor alle oogcorrecties aan te meten; zelfs multifocale lenzen die een leesbril overbodig maken.

Harde contactlenzen

Harde of vormstabiele contactlenzen worden gemaakt van uiterst moderne materialen zodat het draagcomfort prettig is. Ook bij dit lenstype wordt inmiddels gebruik gemaakt van silicone hydrogel waardoor de zuurstofdoorlaatbaarheid optimaal is voor een goed functioneren van het oog. Ook met harde vormstabiele lenzen zijn vrijwel alle oogcorrecties mogelijk. Speciaal noemen we de nachtlens: een vormstabiele lens die ’s nachts tijdens het slapen wordt gedragen om overdag goed te kunnen zien zonder bril of contactlenzen!

Patrick Wetzel is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten

contactlenzen 2

Kom bij ons langs of maak een afspraak voor

Contact