TEAM

Maak kennis met ons team

Sinds 1999 ben ik eigenaar van deze mooie zaak aan het Piet van Thielplein in Beek en Donk. Ik heb een passie voor kwalitatieve oogzorg en wil tot het uiterste gaan om oogproblemen op te lossen voor onze klanten. Preventie en vroeg diagnostiseren van oogziektes zijn hierbij vanzelfsprekend een pre. De samenwerking tussen huisartsen, oogartsen en mijzelf (als optometrist) vind ik ideaal om de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ook houd ik mij bezig met aanpassen en controleren van contactlenzen en myopiemanagement bij kinderen.
Patrick Wetzel

Eigenaar, contactlensspecialist en optometrist

Ik ben gediplomeerd vakbekwaam opticien met een jarenlange ervaring in het optiekvak. Naast het doen van oogmetingen kan ik u uitgebreid adviseren bij uitkiezen van een montuur en brillenglazen. Tevens ben ik gespecialiseerd in het aanmeten van zwemdopjes en gehoorbeschermers.
Peter van Bokhoven

Opticien

Ik ben gediplomeerd opticien en heb ongeveer 30 jaar ervaring in het optiekvak. Ik sta garant voor een perfecte oogmeting en een goed briladvies waarbij service en garantie op de voorgrond staan.
Manuela van Creij - de Vries

Opticien

Ik ben verantwoordelijk voor de inkoop van de collecties monturen en zonnebrillen en volg daarin altijd de laatste modetrends. Ik kan u perfect adviseren bij het uitkiezen van een montuur of zonnebril.
Ingrid Wetzel

Inkoop

Ik ben inmiddels alweer 15 jaar werkzaam binnen het bedrijf en weet daarom alles van onze collectie monturen en zonnebrillen. Tevens verzorg ik de bestellingen van de contactlenzen en diverse onderdelen. Ik vind goede communicatie met onze klanten erg belangrijk en zet me daar dan ook graag voor de volle 100% voor in.
Linda van de Broek

Verkoopmedewerkster

“Sinds 2010 ben ik werkzaam in de hoorbranche.

Naast dat het mijn passie is om mensen weer hun gehoor terug te geven,

wil ik juist het verschil maken door naar ú te luisteren om samen tot een kwalitatieve maar ook vooral persoonlijke oplossing te komen. “
Jeffrey Teeven

Audicien

Zo’n 20 jaar geleden heb ik in deze zaak altijd prettig gewerkt als opticien. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot TOA (Technisch oogheelkundig assistent) en ondersteun ik de optometrist tijdens het onderzoek. Omdat ik de dynamiek van de winkel toch wel miste kunt u mij op aantreffen in Beek en Donk waar ik 1 dag in de week werk, 3 andere dagen ben ik in het ziekenhuis waar ik de oogartsen assisteer.
Marieke Verheijen - Seelen

Technisch oogheelkundig assistent

Ik ben student Optometrie aan de Hogeschool van Utrecht. Ik heb in eerste instantie stage gelopen binnen dit bedrijf. Inmiddels ben ik op zaterdag aanwezig om uw ogen deskundig te onderzoeken en u van het juiste advies te voorzien. Als student ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van oogzorg. Tevens maak ik deel uit van de ECOO (European Council of Optometry and Optics).De ECOO accrediteerd onderwijsinstellingen die het europese diploma in optometrie aanbieden of de europese kwalificatie in optiek aanbieden.
Nikki

Student Optometrie

Ik ben student Optometrie aan de Hogeschool van Utrecht. Ook ik heb in eerste instantie stage gelopen binnen dit bedrijf. Inmiddels kunt mij ook aantreffen op zaterdag om uw ogen deskundig te onderzoeken en u van het juiste advies te voorzien. De veelzijdigheid in de winkel spreekt mij aan. Als student ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van oogzorg. Droge ogen onderzoek en behandelingen vindt ik leuk om te doen.
Anique

Student Optometrie

Kom bij ons langs of maak een afspraak voor

Contact